Помощь детям

Поиск

Календарь

«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Главная » 2013 » Март » 25 » Круглий стіл за темою: «АЛЬТАНКА» в межах проекту: «Майбутня мама. Репродуктивне здоров’я. Демографія – 2013 р.»
22:55
Круглий стіл за темою: «АЛЬТАНКА» в межах проекту: «Майбутня мама. Репродуктивне здоров’я. Демографія – 2013 р.»

 17 квітня 2013р в 11.00 на базі Донецької обласної наукової медичної бібліотеки за адресою: м. Донецьк, б-р Пушкіна, 26 відбудеться     круглий стіл      за  темою: «АЛЬТАНКА» в межах проекту: «Майбутня мама. Репродуктивне здоров’я. Демографія – 2013 р.», який реалізується ДООО «Асоціація ІНФОКУЛЬТУРА» спільно з ХМАПО та Донецькою обласною науковою медичною бібліотекою за інформаційної підтримки редакцій газети ВР «Голос України» та Всеукраїнського молодіжного журналу „Молодість, Краса та Здоров’я”, а також за фінансовою підтримкою у Донецькій області Управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації.
До участі у круглому столі  запрошуються  фахівці, які небайдужі до цій проблеми та мають досвід у їх розв’язанні.
Проект «Майбутня мама. Репродуктивне здоров’я. Демографія – 2013 р.» спрямован на формування «національної моделі сімейного виховання», а також на розробку пам’яток для май бутньої мами, підлітків та молоді.
Завдання організаторів:
- розповсюдження знань щодо питань законодацтва у сфері материнства та дитинства серед молоді Донецької області;
- організація книжкової вистави «Особенности труда беременных женщин и женщин, имеющих детей; «Виды пособий по беременности, родам, уходу за ребенком и порядок их предоставления»; «Материнский капитал»; «Государственная регистрация рождения ребенка»;
- залучити молодь до вирішення соціальних проблем шляхом створення соціальної реклами;
- організувати інформаційну кампанію «Майбутня мама, знай!» у рубриці «Голос молоді» у парламентської газеті «Голос України» та в Інтернеті (аналітичні матеріали, статті медиків, психологів, молоді), у Всеукраїнському молодіжному журналі «Молодість, Краса та Здоров’я»;
- організувати та провести конкурс щодо створення соціальної реклами здорового способу життя і антиреклами безладних статевих зв’язків для учнівської та студентської молоді.
Цей проект є складовою частиною молодіжної програми «Майбутнє медицини очима молодих журналістів» щодо створення соціальної реклами на тему здорового способу життя. Організатори ставлять перед собою завдання залучити молоде покоління до сфери соціальної творчості, морального та громадянського виховання; привернути увагу молоді до найбільш гострих проблем сучасного суспільства за допомогою соціальної реклами, обміну досвідом серед учасників.
Питання для обговорення в ході проведення круглого столу.
Аналіз результатів соціальних, психологічних та медичних досліджень.
1. Існуючи проблеми репродуктивного здоров’я, аспекти їх рішення.
2. Ефективність партнерських відносин соціальних і медичних служб у просвітницькій діяльності.
3. Законодавчі питання у сфері материнства та дитинства.
4. Освітлення проблеми репродуктивного здоров’я в ЗМІ та материнства у підлітковому віку.
Виступи учасників надіслати до 10 квітня 2013 р. на електрону пошту infokultura@mail.ru.
Просмотров: 722 | Добавил: SUNNY | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: