Помощь детям

Поиск

Календарь

«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Главная » 2016 » Апрель » 27 » 18 травня. Круглий стіл за темою: «Літературне надбання України» в межах проекту: «Скарби України» (Харків)
20:11
18 травня. Круглий стіл за темою: «Літературне надбання України» в межах проекту: «Скарби України» (Харків)

      

 

18 травня 2016р в 15.00 – 17.00 м.Харків,  відбудеться     круглий стіл  за  темою: «Літературне надбання України» в межах проекту: «Скарби України», який реалізується ДООО «Асоціація ІНФОКУЛЬТУРА» спільно з Харківською обласною організацією Національної спілки журналістів України, Донецькою організацією Національної Спілки письменників України та Донецьким міським молодіжним центром мистецтв «ЕкоАрт», Харківським благодійним фондом  «Забота»,  Харківським центром оздоровчих практик за інформаційною підтримкою редакцій газети ВР «Голос України», Всеукраїнського журналу «Молодість, Краса і Здоров'я».
       

    До участі у круглому столі  запрошуються  фахівці, які небайдужі до історії культури, мистецтва, літературі рідного краю.(Передбачено спілкування учасників по скайпу)
На зустрічі учасники зможуть поспілкуватися не  тільки з відомими письменниками (серед котрих - Павло Кущ – Голова національної спілки письменників у Донецькій області) але провідними журналістами редакцій «Голос України» та «Молодість, Краса та Здоров’я».        
Ідея проекту включає дві рівноправні складові – соціальну, яка дає можливість молоді та людям різних поколінь звернути увагу на збереження та примноження національної культурної спадщини через відродження історичних, культурних та духовних святинь. Соціальна складова реалізується за допомоги підготовки та показу членів та волонтерів громадської організації, масові театралізованих заходів, літературно-музичних  віталень, створення та театралізації сучасних казок щодо здорового способу життя.
Завдання організаторів: проведення творчого Першого Відкритого Харківського обласного фестивалю «Люблю тебе, моя Україна»;
•    проведення круглого столу «Літературне надбання України»; створення центру культурно-духовного надбання України;
•    проведення міжрегіональних творчих лабораторій; видання історичного альманаху «Скарби України – очима молоді».
 Цей проект є складовою частиною молодіжного проекту «Джерело натхнення».
Питання для обговорення в ході проведення круглого столу.
Виступи учасників надіслати до 10 травня 2016 р на електрону пошту infokultura@mail.ru.
І.Р. Ольшанська, Голова, Директор Міжнародного Слов’янського молодіжного медіа-агенства «ІРИДА»

 

Просмотров: 622 | Добавил: SUNNY | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: