Помощь детям

Поиск

Календарь

«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Главная » 2013 » Март » 26 » Круглий стіл за темою: «Літературний фольклор та літературне надбання Донеччини» в межах проекту: "Скарби Донеччини"
23:03
Круглий стіл за темою: «Літературний фольклор та літературне надбання Донеччини» в межах проекту: "Скарби Донеччини"

15 квітня  2013 р. в 11.00 на базі Донецької обласної  бібліотеки для юнацтва за адресою: м. Донецьк, б-р Шевченко, 3 відбудеться     круглий стіл      за  темою: «Літературний фольклор та літературне надбання Донеччини» в межах проекту: «Скарби Донеччини», який реалізується ДООО «Асоціація ІНФОКУЛЬТУРА» спільно з Донецькою організацією Національної Спілки письменників України та Донецьким міським молодіжним центром мистецтв «ЕкоАрт» за інформаційної підтримки редакцій газети ВР «Голос України» та Всеукраїнського молодіжного журналу „Молодість, Краса та Здоров’я”, а також за фінансовою підтримкою у Донецькій області Управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації.

До участі у круглому столі  запрошуються  фахівці, які небайдужі до історії культури, мистецтва, літературі рідного краю.

Ідея проекту включає дві рівноправні складові – соціальну, яка дає можливість молоді та людям різних поколінь звернути увагу на збереження та примноження національної культурної спадщини через відродження історичних, культурних та духовних святинь. Соціальна складова реалізується за допомоги підготовки та показу членів та волонтерів громадської організації, масові театралізованих заходів, літературно-музичних  віталень, створення та театралізації сучасних казок щодо здорового способу життя.

Завдання організаторів:

- проведення творчого Донецького обласного фестивалю «Люблю тебе, мій Донбас»;

- проведення круглого столу «Фольклор та літературне надбання Донбасу»;

- створення центру культурно-духовного надбання Донбасу на базі Національної спілки письменників;

- проведення міжрегіональних творчих лабораторій; 

- видання історичного альманаху «Скарби Донеччини – очима молоді».

Цей проект є складовою частиною молодіжного проекту «Джерело натхнення».

Питання для обговорення в ході проведення круглого столу.

Виступи учасників надіслати до 10 квітня 2013 р на електрону пошту infokultura@mail.ru.

Просмотров: 1138 | Добавил: SUNNY | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: